No comment

13 septembrie 2013

1185071_221135304711757_1972322901_n

1186346_624362434265049_154871136_n

Reclame

9 Responses to “No comment”

 1. Sara M. Says:


  Prin similitudine, eu văd aceeași oroare în sacrificarea mieilor.
  Cu atît mai grav mi se pare că acestor grozăvii li se dă o simbolistică creștină(?!) Cît sîntem de cinici! Sîntem buni creștini, iubitori de Dumnezeu și de creația Sa, dar în același timp ucidem ca să mîncăm ființe nevinovate!
  Această revelație am avut-o de curînd, comparînd situația cîinilor fără stăpîn cu aceea a celorlalte animale care ne îmbogățesc meniul zilnic. De aceea, m-am hotărît să nu mă mai ating vreodată de carne, oricît de greu mi s-ar părea să frig pe grătar legume în loc de cotlete sau mici.Nu voi mai fi niciodată complice la ucidere de ființe cu drept la viață. Bineînțeles, e valabil și pentru pești. Sînt atît de minunați în acvariu și atît de triști în tigaie…

 2. LePrince Says:

  No comment-ul asta,

  • Sorina D. Says:

   Uite ce e, m-am săturat de tine, nu vreau să te mai văd pe aici. Nu avem ce să discutăm, avem puncte de vedere diferite în toate domeniile. De fapt, din cauza ta, nici nu mai scriu. Ca să nu banez, pleacă, du-te şi scrie acolo unde părerile îţi sînt impărtăşite. Mie îmi provoci greaţă, nu te mai suport, pricepi?

  • Sara M. Says:

   LePrince,

   N-am apucat să văd ce ați scris, dar cred că ați supărat grav gazda acestui blog. Mi-aș dori mult să cereți și să obțineți iertare, iar comunicarea să funcționeze în continuare fără resentimente, chiar dacă aveți puncte de vedere diferite.
   Se poate?

  • Sara M. Says:

   Am postat cîteva mesaje, dar nu le văd…
   Oare sînt și eu interzisă</i.?

   • Sara M. Says:

    OK.
    Am scris de două ori lui LePrince că m-aș bucura enorm dacă i-ar cere iertare dnei Sorina, fiindcă nu știu ce a scris, dar cu siguranță a jignit-o. Sperînd în iertarea păcatelor, ar fi frumos dacă pe acest blog minunat s-ar putea ca lumea să comunice civilizat, indiferent de stil, fără resentimente, chiar dacă opiniile și considerațiile sînt atît de diferite…

   • Sorina D. Says:

    Vă rog nu mai insistaţi şi nu mai folosiţi în text numele celui banat, că vă intră mesajele automat la spam. Nu am nevoie de scuze, de nimic. Nu vreau să-l mai văd pe ăsta pe aici. Gata!

 3. Sara M. Says:

  Eu cred în clipul de mai jos. S-a întîmplat și la mine în cimitir!
  Dragostea de cîine este fără sfîrșit…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: