Mojoless

3 iulie 2012

Mă sună un prieten acum cîteva minute să mă întrebe ce părere am despre lovitura de stat din România. Zic: Despre ce vorbeşti? Şi mă emoţionai puţin că tocmai mă uitam la un episod din sezonul 6 al serialului american 24. Teroriştii detonaseră o bombă de provenienţă sovietică în apropierea oraşului Los Angeles şi administraţia precum şi unităţile anti-tero erau la grea încercare…
Zice: L-au dat jos pe Blaga.
Nu mai reţin dacă şi pe Roberta, cert este că habar nu am ce funcţii au ăştia doi, dar nu mi se pare ceva grav. Avem o democraţie aşa de originală că putem să o patentăm. Fiind complet lipsită de mojo, am scurtat convorbirea, am marcat asta pe blog, pentru istorie şi mă întorc la film. Nici nu mă gîndesc să pornesc televizorul.

Reclame

15 Responses to “Mojoless”

 1. Dan M. Says:

  Nici nu merita să te agiţi în vreun fel, darling. N-au fost chiar atât de obraznici încât să se ia de muşchii lui Dan Diaconescu. În rest toate bune şi la locul lor.
  Mr. Paste (Copy-Paste cum i se spune acum în The Economist) pare de neclintit din funcţia de prim-ministru al ţării. În mintea străinilor mai civilizaţi se face astfel lumină: imaginea de naţiune de manglitori nu mai este doar un stereotip generat de numeroşii români pripăşiţi pe meleagurile lor spre a le ciordi portofelele, ci se confirmă prin menţinerea acestui hoţ dovedit la cel mai înalt nivel de management al statului.
  Iar Mr. Porumbacu, care a declarat zilele trecute că „Curtea Constituţională este o ruşine”, în timp ce el şi dl Ponta sunt stima noastră şi mândria, s-a instalat prin nişte viclenii procedurale în fotoliul de preşedinte al Senatului spre a se muta mâine-poimâine la Cotroceni, după ce-l suspendă pe dictatorul Băsescu.
  Nu va trece multă vreme şi-l vor albi şi pe Năstase Bombon, că doar ai văzut ce era să păţească sărăcuţul când s-a jucat de-a Kirilov. Dacă greşea direcţia şi se atingea cu glonţul la gâtic? Păi cine ar mai fi avut atunci grijă să ne scape la toamnă de pacostea mistreţilor de pe conacul de la Balc?

  • Sorina Says:

   Nu mă agitam nici dacă era vorba de DD. El este o biată birdie, ca să nu spun păsărică, în faţa acestor ulii mai mult pleşuvi. Cert este că vom avea parte de tot circul posibil, la alegerile din toamnă. Campanii scandaloase de scandal, furt electoral, multe schelete scoase din dulapurile tuturor. Cea mai bună treabă ar fi să nu se prezinte nimeni la vot, implorînd astfel dictatura.

   Fuseşi în concediu? Cum fu?

 2. Dan M. Says:

  @Fuseşi în concediu? Cum fu?

  Da, cu bicicleta pe coasta de vest a Istriei, plecând de jos, de la Pula, adică din locul de naştere al Lorenei. 250 km doar pe malul mării. Plaje sălbatice la umbra pinilor, sau chiar a măslinilor, apa cristal, parcă înotai* într-un acvariu amenajat cu mult bun-gust. Papa şi vinul pe stilul meu. Super.

  *sau mai degrabă „înnotai” după cum scria în propriul CV prima propunere a impecabilului manager Dottore pentru postul de ministru al educaţiei în cel mai cinstit guvern. Prin următoarele 3 încercări: Ioan Mang, Liviu Pop şi veşnica Katy Andronescu bănuiesc că vrea să ne dovedească dl harapu incontestabilele abilităţi manageriale ale impecabilului.

  • Sorina Says:

   Niciodată nu voi şti cînd mă iei la mişto şi cînd vorbeşti serios şi asta pentru că nu te cunosc personal. 10 minute de discuţie live cu tine ar fi suficiente. Cum însă asta nu se va întîmpla ever, va rămîne mereu un semn de întrebare. Ce întebare? Păi, de exemplu, asta. Ai ales punctul de plecare ca să te apropii de originile celei pe care o admiri sau aşa era biletul dat de sindicat?

 3. Dan M. Says:

  Explicaţia e mult mai simplă. Sindicatul nu dă bilete pentru astfel de delicatesuri. Mi-am organizat singur totul, exact aşa cum a vrut liberul meu arbitru. Am lăsat maşina la Pula, fascinanta localitate fiind în sudul peninsulei. De la Pula am plecat prin păduri pe pista de biciclete, tot la Pula m-am întors după 8 zile bronzat, ostenit şi mulţumit.

  • Sorina Says:

   Aha, deci liberul arbitru, mai liber ca nicicînd, te-a pus pe drumul de biciclete Pula +250 Km! Cam mult zic, da’ tu ştii mai bine. Tu şi liberul arbitru. Mă întreb ce a zis iubita ta colegelor cînd s-a întors acasă. Vai, dragele mele, am fost la Pula şi mi-a fost aşa de bine. Stiţi, aşa a vrut liberul arbitru al iubitului meu.

   Mă bucur că eşti mulţumit!

 4. harapu Says:

  Cred că de acum dl Dan M și-a dat singur de lucru. Cum necum trebuie să găsească undeva pe mapamond corespondentul antagonic funcțional… adică perechea localități din care incursiona cu bicicleta (cu ce altceva? – da’ mai știi?)

  • Dan M. Says:

   Am aflat deja, de la „stimată domnule preşedinte Valeriu Zgonea”, unde se află perechea localităţii croate: la Mama Curţii Constituţionale pe valea centrală.
   Care va să zică la asta se gândea Porumbacu când spunea că CCR e o ruşine, ceea ce nu-i împiedică pe toţi aceşti mardeiaşi politici de la USL să o facă poştă. Muie-ţâţe-vaginală dăm la Curtea Constituţională! Vă place, nu-i aşa?

   • Sorina Says:

    Mărturisesc că nu pricep nimic din cele două previous comentarii. La Horia mă depăşeşte logica şi la tine conţinutul.
    Dacă voi înţelegeţi, e suficient!


 5. Duamna Sorina scumpă care nici ieu nunţel-eg ce discută domni m-ai sus care miem place de domnu Dan care ieu am fost apărată de iel cînd cu panorama şi dobitocu de fimiu firear a dreacu care nu ma sunat de zoia miea pe doojnoo iuniie care duamnă am vrut să v-ăntreb care şi domnu Mancea vorbeşte aşea entelectual care nunţelege-ţ nimica? Nelu ie tare precis care cînd spune ceva atuncea aşa şi ieste duamnă care vecinele zice că ie ca un profit din acela care spune ânainte că care lucruri se v-a ântâmpla şi care nu se va ântâmpla.

  • Sorina Says:

   Domnul Mancha nu vorbeşte cu mine despre politică decît foarte rar. Totuşi, astăzi părea interesat de soarta bilelor lui Băsescu şi mi-a zis să ascult şi eu declaraţiile sale. Ceea ce, doamnă scumpă, nu am făcut, nu are decît să interpreteze ca pe un act de nesupunere şi să nu împartă cu mine partea de eventual profit! Fiindcă eu ştiu ce se va întîmpla spre sfîrşitul lunii iulie în legătura cu problema de azi. Nu vă spun, ca să nu vă influenţez încrederea în Nelu!

 6. harapu Says:

  Sorry, chiar n-am făcut nicio aluzie, mă refeream strict la plimbarea lui pe bicicletă, dar văd că dl Dan M e tare incursionat în politică (sau de politică?)

  Spre descreţirea frunţii îi recomand să citească „Trei pe două biciclete” de Jerome K. Jerome.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: