30.000+

14 mai 2011

Uite că am atins cu blogul spectaculoasa cifră de 30.008 all-time views. Asta, avînd în vedere cele 18 luni de activitate, înseamnă o medie de peste 1600 accesări pe lună. Ceea ce, pentru mine, e satisfăcător.

Dar nu ca să mă dau mare am dat cifrele astea, nici mică, prin comparație cu alte bloguri mult mai mult accesate și vizionate, ci pentru a transcrie aici cum am fost găsită de unii și de alții, pe diverse motoare de căutare, adică google:

punctcontrapunct – cele mai multe

madame bovary sorina, dar și sorina madame bovary – foarte multe

madame bovary floreasca (sic!) – impresionant de multe

și desigur cele mai hazlii:

salmonele aviare, sait de fotosopuri, mite kremnitz, tz, tz, tz…,gazon pitic, saitul pe care este filmul alexandru macedon 2004 ????, „mor cu duiumul eroi”, cineva a reținut chestia asta din poezia lui Vulpescu, frumos;

mișu popescu octombrie 2010, sexisportive?!, frivolitatea, madame bovary soacra, dar și madame bovary privire…lorenalupu frustrare şi răutate  pfff!!!, el choclo tangouri, asta da!, kierkegaard, antologia palatină, mite nebune, vopsea de par eseu, caini bovary, de ce unora dintre femei, destul de multe la numar, cu educatie, etc. le plac barbatii care le brutalizeaza, (asta cred că e cea mai tare) leon bloy citate celebre dar și societatea lui berdiaev, eh? luca sorina, ha ha, povestiri despre orgasm dar și scene de amor sandra brown, trandafirii galbeni ai bunicii, mos oposum si pisicile poznase, pescarie floreasca, montaigne maimute și multe, multe altele.

Important este că, după termenii folosiți în căutare, fiecare a reținut cîte ceva, i-a  plăcut ceva, un vers, un citat, o sintagmă, a uitat adresa, dar a venit înapoi cu memoria celor citite.

Tuturor vă mulțumesc și vă aștept  cu drag!

Reclame

2 Responses to “30.000+”

  1. bogdan Says:

    Ok, să avem atunci un remember și la un milion! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: